Opleidingen

Ik ben gecertificeerd paardencoach en heb mijn basisopleiding gevolgd bij Caprilli Coaching & Training in Barneveld. Hier heb ik de modules Basis Paardencoachen en Basis Systemisch Paardencoachen behaald in 2019. Ook heb ik de algemene opleiding coachen afgerond bij Civas in 2019 en ben momenteel bezig met de aanvullende opleiding counseling.

Naast deze opleidingen heb ik in 2019 het certificaat ‘Begeleiden, coachen en beoordelen’ behaald bij de LOI vanuit mijn rol aldaar als afstandsdocent.

De komende periode staan er nog een aantal verdiepingsopleidingen en workshops op het programma, hier heb ik ontzettend veel zin in! In mei ga ik de module Paardencoaching en Trauma/PTSS volgen bij Caprilli Coaching, daarnaast ga ik begin 2020 een vervolgopleiding doen met betrekking tot het systemisch werken en het coachen van kinderen. Ook ga ik mijn vaardigheden en kennis rondom het coachen van kinderen nog verder ontwikkelen.

Voor wat betreft het welzijn van mijn paarden volg ik diverse cursussen en workshops en lees ik veel over het onderwerp. Bovendien krijg ik twee-wekelijks les in Horsemanship en Freestyle.