Buitenleven

PERSOONLIJKE COACHING EN BEGELEIDING

Verbinding maken met dieren, de natuur en je eigen lijf

Niets is zo ontspannend en helend als buiten bezig zijn met dieren en alles wat leeft. Daarom biedt Parzival, naast individuele paardencoaching, een aanvullende vorm van begeleiding: BuitenLeven.

Wanneer en waarom?

BuitenLeven is een ‘zachte’ vorm van persoonlijke coaching. De nadruk ligt vooral op ontspanning en gezelligheid, fysiek bezig zijn en verbinding maken met de dieren, de omgeving en je eigen lijf. Paarden spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol.

In de ochtend of in de middag ben je bij ons op de boerderij. Samen gaan we aan de slag met het verzorgen van de dieren en bijvoorbeeld de dagelijkse werkzaamheden in de stallen, het bos, de tuin, de weide of de kas. We stemmen dit af op jouw mogelijkheden en wensen. Dat wat je nog niet weet ga je leren, vanuit rust en vertrouwen in een tempo wat bij jou past. Natuurlijk ontbreekt een gezellig bakje koffie of thee met wat lekkers niet, en het kan ook heerlijk zijn om gewoon even ergens samen te zitten en te genieten van de paarden en het landschap. De tijd die je hier doorbrengt is in die zin vrij invulbaar en we werken simpelweg met datgene wat zich bij je aandient (dus ook als dat ‘niets’ is).

BuitenLeven is geschikt voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning, graag contact wil maken met dieren en de natuur, en/of zichzelf op een ongedwongen manier verder wil ontplooien. Het programma kan individueel ingestoken worden, of (in overleg) in een kleine groep (2 – 4 personen).

Wat kan je verwachten?

BuitenLeven vindt plaats in de ochtend tussen 10.00 – 12.00 uur of in de middag van 13.00 – 15.00 uur (dinsdag t/m vrijdag). Vooraf vind er een eenvoudige telefonische intake plaats, deze is kosteloos. Tijdens de intake maak je kort kennis met mij en bespreken we jouw wensen en doelen. Zo kijken we samen of BuitenLeven bij Parzival inderdaad geschikt voor je is en hoe we het in kunnen kleden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Investering Buitenleven – Individueel – Eenmalige afspraak
Dagdeel (ochtend of middag) | 95 euro

Voorafgaand aan de afspraak vindt er een telefonische intake plaats.
Na afloop van de sessie dienen de kosten binnen 3 dagen te worden voldaan, je ontvangt een betaalverzoek.


Investering Buitenleven – Groepsverband (2-4 personen) – Eenmalige afspraak

Dagdeel (ochtend of middag)  | v.a. 55 euro p.p.

Voorafgaand aan de afspraak vindt er een telefonische intake plaats (met de coördinator van de groep).
Na afloop van de sessie dienen de kosten binnen 3 dagen te worden voldaan, je ontvangt een betaalverzoek.
Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en/of een afspraak te plannen.


Investering Buitenleven’ – Individueel – Maandabonnement

4 x 1 dagdeel (ochtend of middag) per week | Kosten 340 euro

Voorafgaand aan de eerste afspraak vindt er een telefonische intake plaats.
De totale kosten dienen voor aanvang van de eerste afspraak via bankoverschrijving te zijn voldaan.
Neem even contact met me op wanneer de prijs een uitdaging voor je is.

Handig om te weten…

Bij de prijs voor BuitenLeven is inbegrepen: intakegesprek, inleidende en afsluitende gesprekken, de (coach)activiteiten met de dieren en/of in en om de boerderij, mogelijk tot reflectie en ontspanning op ons mooie terrein en koffie of thee met wat lekkers.

Genoemde investeringen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Voor bedrijven en zakelijke klanten gelden specifieke tarieven en betreft het bijna altijd maatwerk: neem even contact op!

Je kan eenvoudig een afspraak plannen via het afsprakenformulier. Mocht je specifieke vragen hebben, stuur dan een bericht via het contactformulier, ik kom er snel bij je op terug.