Thuis in je hart

RETRAITEDAGEN PAARDENCOACHING & YOGA

Een dag vol/voor bewustwording en ontspanning

Kom middenin de natuur (weer) volledig in contact met je lijf en je hart, door het doen van mooie oefeningen, paardencoaching en yoga. De focus tijdens deze fijne dagen ligt op ontspanning én op zorg en aandacht voor jezelf. De insteek is persoonlijk en geborgen: onze boerderij is gelegen in de uitgestrektheid van het Werelderfgoed Waddenzee gebied, waar je nog echt kunt genieten van rust, ruimte en de landelijke sfeer.

Naast de sessies paardencoaching en yoga in de buitenlucht is er door de dag heen ruimschoots tijd voor jezelf en mogelijkheid tot rusten en/of reflectie op ons mooie terrein. Tussen de middag serveren we een (h)eerlijke vegetarische lunch met producten uit eigen tuin, van ons eigen erf en uit de omgeving. Verder staat er de hele dag koffie, thee en een fris watertje voor je klaar, met daarbij natuurlijk wat lekkers.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de retraitedagen is er plek voor 6 deelnemers en gaan we in 2 kleine groepjes beurtelings aan de slag met paardencoaching en yoga. Daaromheen werken we met de hele groep. Inloop is vanaf 9 uur, we starten om 9.30 uur en sluiten de dag af rond 16.30 uur.

Sessies yoga vinden buiten plaats, bijvoorbeeld in de boomgaard of het bos, het coachen met paarden in onze ruime paddock in de Paardentuin. Daarnaast zijn er verschillende heerlijke plekken om koffie te drinken met elkaar en om te praten, oefeningen te doen en te lunchen.

Je hoeft geen ervaring met paarden(coaching) en/of yoga te hebben om mee te kunnen doen: de dag is toegankelijk voor iedereen die op een dieper niveau contact wil maken met zichzelf en/of graag eens met nieuwe ogen naar zichzelf wil kijken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Op dit moment staan er 3 verschillende retraitedagen op het programma, elk met een eigen thema. Omdat we dit jaar voor het eerst starten met deze dagen, geldt voor de eerste retraitedag een aanbiedingsprijs: in plaats van 121 euro betaal je 95 euro p.p. voor de gehele dag.

Contact met je hart
Datum: 30 mei 2020
Uitvalsdatum: 6 juni 2020

Investering 95 euro per persoon

In verbinding
Datum: 11 juli 2020
Uitvalsdatum: 18 juli 2020

Investering 121 euro per persoon

Ken je kracht
Datum: 22 augustus 2020
Uitvalsdatum: 29 augustus 2020

Investering 121 euro per persoon

Locatie: Parzival Paardencoaching, Harstawei 18 9174 GB te Ginnum
Coaches: Nelleke Dikkerboom-Bruin en …..

Let op: wanneer het erg slecht weer is (d.w.z. wanneer het erg koud is of er sprake is van veel regen en/of wind) wordt de dag verschoven naar de genoemde uitvalsdatum. Controleer dus even of je inderdaad beide dagen beschikbaar bent. Wanneer er minder dan 4 aanmeldingen zijn kan de retraitedag helaas niet doorgaan. We stellen je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte en kijken dan gezamenlijk of een ander moment mogelijkheden biedt.

Handig om te weten…

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk kleding mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Mobiele telefoons zijn niet toegestaan gedurende de gehele dag.

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze huisregels even door en bekijk bijvoorbeeld ook de informatie die op deze website wordt gegeven, zodat we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van kunnen maken.

Heb je speciale dieetwensen? Laat het tijdig weten, dan proberen we daar rekening mee te houden of overleggen we hoe we dat op kunnen lossen.

De kosten voor de retraitedag dienen uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan de retraitedag via de bank te worden voldaan. Je reservering wordt definitief vastgelegd na betaling van de factuur. Kosteloos afmelden is mogelijk tot 4 werkdagen voorafgaand aan de retraitedag, daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Bij onvoorziene gebeurtenissen zoals ziekte is het mogelijk de dag op een ander moment in te halen, mits de planning dat toelaat. Dit alles in overleg.

Genoemde investeringen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW. Voor bedrijven en zakelijke klanten gelden specifieke tarieven en betreft het bijna altijd maatwerk: neem even contact op!

Het is eventueel mogelijk in de nabije omgeving te overnachten in een van de mooie B&B’s. Je dient deze overnachting zelf te reserveren. Overnachting is niet bij de genoemde prijs inbegrepen en staat los van de retraitedag. Bij de volgende B&B’s zijn is men op de hoogte van de activiteiten van Parzival Paardencoaching en staan ze voor je klaar om er een heerlijk weekendje weg van te maken.

Burdaard: www.bloemenhoeve.nl
Dokkum: www.hetverguldescheepje.nl
Holwerd: www.nijbonga.nl

Reserveer jouw plekje

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen?
Stuur dan een mail naar nelleke@parzival-paardencoaching om je op te geven!

Je ontvangt van ons een bevestiging per mail, met daarin alle benodigde informatie en de factuur.
Mocht de betreffende dag al volgeboekt zijn, dan laten we dat weten en kijken we of een andere datum passend voor je is.