Het team

Ons team bestaat op dit moment uit Jarno de Shetlander en Diaz de Franse Draver als coachpaarden en ik, Nelleke, als gecertificeerd systemisch paardencoach.
Er wordt nog gewerkt een mooie foto’s, wordt vervolgd!

Diaz

Franse Draver

Diaz

Diaz is een Franse Draver en geboren op 30 april 2013. Zijn officiële naam is Diaz Soledad, hij is vos-kleurig en 158 cm groot. Bij ons is hij aan zijn tweede leven begonnen, vroeger liep hij in de koers. Diaz is zachtaardig en intelligent, heel vriendelijk en superlief met kinderen. Hij kan vrij uitgesproken, speels en direct zijn in zijn communicatie tijdens de coaching, maar is vooral sensitief en erg begaan met de coachee. Diaz werkt vaak alleen met een deelnemer, maar kan ook in de groep goed uit de voeten.

Jarno

Shetlander

Jarno

Ook Jarno woont sinds februari 2019 bij ons. Toen hij bij ons kwam was hij zowel fysiek als emotioneel niet in de allerbeste staat maar door goede verzorging, veel aandacht en liefde gaat het nu veel beter met hem. Jarno is een echte Shetlander en is geboren op 24 juni 2010. Hij is zwartbont en 105 cm groot. Hij werkt tijdens de coaching graag in de groep, maar staat ook in z’n eentje z’n mannetje. Hij is erg geduldig met kinderen. Zijn communicatie is heel concreet, direct en uitgesproken en er lijkt vaak een vleugje humor in zijn aanwijzingen te zitten.

Nelleke

Gecertificeerd systemisch paardencoach

Nelleke

Ik ben Nelleke Dikkerboom-Bruin en ben sinds 2019 gecertificeerd paardencoach. Ik ben geboren op 9 april 1973. Een aantal jaar geleden hebben Dick (mijn man) en ik besloten het roer om te gooien: in de zomer van 2018 hebben we deze boerderij kunnen kopen, een droom die uitkwam! Er moest veel gedaan worden en we zijn nog steeds bezig met verbouwen, verbeteren en aanpassen, maar we doen dat rustig aan. We willen vooral ook kunnen genieten van deze fantastische plek.

Eigenlijk heb ik mijn hele leven met paarden samen geleefd maar heb nu voor het eerst mijn eigen paardjes. Dat heeft mijn beleving en visie overigens radicaal veranderd en een heel nieuw persoonlijk proces in werking gezet ;-) Dierwelzijn en verantwoord natuur- en weidebeheer hebben hoge prioriteit en we streven naar grote bio-diversiteit. Qua coaching werk ik systemisch en met een holistische visie. Ik ben sensitief maar ook nuchter en aards en geloof in ieders eigen kracht en wijsheid. Dat is dan ook een belangrijk uitgangspunt binnen mijn coaching. Wat ik iedereen gun is om zich sterk te voelen, innerlijke balans te ervaren en een fijn en vrij leven te leiden. Daar help ik graag bij door een veilige plek te bieden voor mens en dier, een plek waar iedereen helemaal zichzelf mag zijn, zich kan ontspannen en op eigen wijze mag ontplooien.

Voornaamste aandachtsgebieden binnen mijn coaching zijn familiebanden & achtergrond, hoogsensitiviteit, depressie & rouwverwerking en stress & angst (ook in relatie tot trauma en PTSS). Ik ben volop in beweging en volg verschillende opleidingen en modules om mezelf hierin verder te ontwikkelen.