Workshops Paardenkracht

MAAK KENNIS MET PAARDENCOACHING

Coachen met paarden in groepsverband

Wil je op een vrijblijvende kennismaken met paardencoaching of samen met een groep of team aan de slag? Dan is een workshop Paardenkracht iets voor jou! In het voorjaar van 2020 starten we met het organiseren van deze workshops. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en met andere ogen naar jezelf te kijken. Of om bijvoorbeeld op een zinvolle manier samen te zijn met een groep vrienden, collega’s of familie.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze workshops werken we in een kleine groep (3-6 personen) met een specifiek thema. Het coachen met paarden wordt gecombineerd met bijvoorbeeld een creatieve techniek, een spel of een meditatie vooraf. De activiteit met de paarden is per workshop verschillend. Het is uiteraard mogelijk om na de workshop een persoonlijk traject in te gaan, maar dat is beslist geen vereiste.

Binnenkort vind je in de agenda meer informatie en datums. Je kan ook contact opnemen als je er nu al meer over wilt weten of bijvoorbeeld iets wilt organiseren voor een groep of team.

Wat zijn de mogelijkheden?

Investering Workshops paardencoaching
Mogelijk vanaf het voorjaar 2020 • v.a. 75 euro p.p.

De dag voor aanvang van de workshop dienen de kosten te zijn voldaan, je ontvangt een betaalverzoek.

Voor bedrijven en zakelijke klanten gelden specifieke tarieven en betreft het bijna altijd maatwerk: neem even contact op wanneer je hier meer over wilt weten.